Gastronom Gastronom Bogen er til hovedforløbet for begge specialer. Til smørrebrød/catering findes yderligere Planlægning, produktion & salg. Læs mere 845,00 DKK Papir eBog+ Pris 845,00 DKK Levering: 2-5 hverdage Pris 845,00 DKK Levering: Kode pr. mail først kommende hverdag Læg i kurv
Ernæringsassistent, Gastronom, Ernærings- og fødevareteknolog, Andre videregående uddannelser, Fødevareteknologi Madgrundbogen Forfatter: Annelise Terndrup Pedersen Madgrundbogen er en bog om madlavning, metoder, ingredienser og industrifremstillet mad skrevet til lærer og studerende inden for fødevare- og madområdet. Læs mere 649,00 DKK Papir eBog+ Pris 649,00 DKK Levering: 2-5 hverdage Pris 649,00 DKK Levering: Kode pr. mail først kommende hverdag Læg i kurv
Tjener, Gastronom Arbejdsmiljø Forfatter: Henrik Hansen Arbejdsmiljø er rettet til gastronomer, receptionister og tjenere. Den styrker det forebyggende arbejdsmiljøarbejde. Læs mere 195,00 DKK Papir eBog+ Pris 195,00 DKK Levering: 2-5 hverdage Pris 195,00 DKK Levering: Kode pr. mail først kommende hverdag Læg i kurv
Gastronom Kokkebogen Kokkebogen er den ultimative bog for professionelle gastronomer, men også amatørkokke vil have stor glæde af bogens dybe engagement i grundlæggende mad- og kogekunst. Læs mere 500,00 DKK Papir Pris 500,00 DKK Levering: 2-5 hverdage Læg i kurv
Gastronom, Grundforløb - Fødevarer, jordbrug og oplevelser Grundtilberedning Grundtilberedning er målrettet undervisningen på hovedområdet Fødevarer, jordbrug og oplevelser på erhvervsuddannelserne, men er også velegnet til undervisningen på produktionsskoler og andre uddannelsesinstitutioner med grundtilberedning på skemaet. Læs mere 156,25 DKK Papir Pris 156,25 DKK Levering: 2-5 hverdage Læg i kurv
Gastronom Gastronombogpakken Kokke Dette er bogpakken for kokke på gastronomuddannelsen. Læs mere 1.435,94 DKK Papir Pris 1.435,94 DKK Levering: 2-5 hverdage Læg i kurv
Gastronom Gastronombogpakken Smørrebrød og catering Dette er bogpakken for gastronomuddannelsen med specialisering i smørrebrød og catering. Læs mere 2.160,25 DKK Papir Pris 2.160,25 DKK Levering: 2-5 hverdage Læg i kurv
Tjener, Gastronom Kalkulation Forfatter: Dan Feld-Jakobsen Dette materiale er udviklet til 1. hovedforløb for gastronomuddannelsen og tjeneruddannelsen. Læs mere 187,50 DKK Papir Pris 187,50 DKK Levering: 2-5 hverdage Læg i kurv
Gastronom, Naturfag Naturfag i produktionen Forfatter: Henriette Sørensen, mfl. Henriette Sørensen, Lis Vistisen Faseth Bogen er udviklet til hovedforløbet på gastronomuddannelsen. Læs mere 195,00 DKK Papir Pris 195,00 DKK Levering: 2-5 hverdage Læg i kurv
Gastronom Planlægning, produktion & salg Forfatter: Marianne Wraae Bogen er henvendt til gastronomuddannelsens speciale cater, men kan med stort udbytte læses af alle, der er beskæftiget i selvbetjeningsrestauranter, kantiner, cafeer, cafeterier og fastfoodrestauranter. Læs mere 325,00 DKK Papir Pris 325,00 DKK Levering: 2-5 hverdage Læg i kurv
Gastronom Rent Professionel køkkenrengøring Forfatter: Hanne Kruse Bogen er primært udarbejdet som lærebog til faget renholdelse på 2. del af hovedforløbet på gastronomuddannelsen, cater, men kan med stort udbytte anvendes af alle, der gerne vil lære at gøre rent på en professionel måde. Læs mere 399,00 DKK Papir Pris 399,00 DKK Levering: 2-5 hverdage Læg i kurv
Tjener, Gastronom Grund- og områdefag 8 Iværksætteri og innovation Forfatter: Dan Feld-Jakobsen Dette hæfte er udviklet til grundfag og områdefag på jord til bord-uddannelserne. Læs mere 195,00 DKK Papir Pris 195,00 DKK Levering: 2-5 hverdage Læg i kurv