Indkøbskurv

Bager- og konditorbogen
Tilbage

Bager- og konditorbogen

2. udgave, 01. oplag, 2015

Bager- og konditorbogen

2. udgave, 2015

Bogen er inddelt i tre dele: Råvarer, Produktionsteknik og Produktkontrol, og indeholder ud over teorien opskrifter, anvisninger og gode råd. Den dækker hele spektret fra surdejsbrød over rullede deje og rørte og piskede masser til desserter, konditorarbejde og dekoration.

I denne udgave er der ændret i bogens opbygning, så den er mere logisk, og der er rettet fejl. Derudover indeholder 2. udgave mere om konditorarbejde – f.eks. ismejsling og karamelarbejde, opskrifterne er moderniseret, så der bl.a. nu er den del opskrifter med fuldkornsprodukter. Bogen indeholder også som noget nyt et afsnit om convenienceprodukter.

Bager- og konditorbogen er indbundet og rigt illustreret med billeder af såvel råvarer som trin for trin-anvisninger og færdige produkter.

Find ekstramaterialer under billedet her på siden. 

Bager- og konditorbogen udkommer nu i en gennemarbejdet og opdateret udgave. En opdatering der er foretaget på grundlag af mange, værdifulde tilbagemeldinger fra skoler og virksomheder. Det hilser vi velkommen. Det er væsentligt, at lærebogsmaterialet til uddannelsen er af høj kvalitet, og at det er udarbejdet i samarbejde med skolerne.
Bogen giver en appetitlig tilgang til det teoretiske stof, og man kan lære meget af den.

Vi håber, at alle vil få glæde af bogen, og at den kommer til at stå på alle bageres og konditorers reol.

November 2015
Erik Jensen Det faglige Fællesudvalg
Klaus Nielsen Formand
Flemming Mogensen Næstformand

Del 1: Råvarer

  • Korn
  • Enzymer
  • Fedtstoffer og olier
  • Hævemidler
  • Sukker og sødemidler
  • Æg
  • Kaffe, te, vine og spiritus
  • Krydderier
  • Mælk
  • Chokolade
  • Frugter
  • Nødder
  • Geleringsmidler
  • Maltprodukter
  • Tilsætningsstoffer og bagehjælpemidler 

Del 2: Produktionsteknik

  • Brødproduktion
  • Rullede deje
  • Convenience produkter
  • Rørte og piskede masser
  • Kageproduktion
  • Halvfabrikata
  • Tørkager
  • Kransekagebagværk
  • Småkager og snitter
  • Flødekager og desserter
  • Flødeproduktion
  • Desserter
  • Konditori
  • Dekoration 

Del 3: Produktkontrol

  • Kvalitet og kvalitetsstyring
  • Kalkulation
  • Produktudvikling/innovation
  • Produktkontrol – fysik og kemi i bageriet

Stikord

Pris
450,00 DKK

Levering: 2-5 hverdage

Pris
450,00 DKK

Levering: Kode pr. mail

Varenr.

31001-1

ISBN

978-87-7082-522-1

Forlag/udgiver

PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag

Antal sider

304

Indbinding

Indbundet

Varenr.

31001-9+

Forlag/udgiver

PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag

Antal sider

304

Indbinding

Indbundet

Vælg den indkøbsliste, skal føjes til

Vælg type

Pris
450,00 DKK

Levering: 2-5 hverdage

Pris
450,00 DKK

Levering: Kode pr. mail

Varenr.

31001-1

ISBN

978-87-7082-522-1

Forlag/udgiver

PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag

Antal sider

304

Indbinding

Indbundet

Varenr.

31001-9+

Forlag/udgiver

PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag

Antal sider

304

Indbinding

Indbundet

Alle priser er inkl. moms