Indkøbskurv

Flambering og Tranchering
Tilbage

Flambering og Tranchering

1. udgave, 2017

Forfatter
Per Søndergaard

Flambering og tranchering er en helt ny webBog, der indeholder følgende:

Flambering

  • kød
  • skaldyr
  • crepes suzette
  • frugter

Tranchering

  • kød
  • fjerkræ
  • fisk
  • ost

webBogen indeholder 16 film, hvor fremgangsmåderne ved flambering og tranchering af forskellige retter og råvarer demonstreres. Efter hver film er der billedserier med tilhørende tekster, som giver mere viden om emnet og fremhæver de vigtigste punkter fra filmene.

webBogen er rettet mod hovedforløb for tjenere.

Gå til webBogen ved at klikke på linket under forsidebilledet her på siden.

Pris
168,75 DKK

Levering: Kode pr. mail

Varenr.

46007-10

Forlag/udgiver

PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag

Vælg den indkøbsliste, skal føjes til

Vælg type

Pris
168,75 DKK

Levering: Kode pr. mail

Varenr.

46007-10

Forlag/udgiver

PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag

Alle priser er inkl. moms