Vis indkøbskurv

Indkøbskurv

Kærlighedens kemi
Tilbage
Kærlighedens kemi

Er det sandt, at man får lyst til sex af at spise lakrids eller chokolade, eller bliver man bare i godt humør, og hvorfor? Er sportsfolk virkelig narkomaner, og kan vi snuse os frem til en sexpartner? Spørgsmålene hober sig op, og det samme gør de mange gode forklaringer. Hvis du gerne vil vide noget om den gode kemi, så find det i Kærlighedens kemi.

”Der er rigtig god kemi mellem os”, siger vi ofte. Og når det kommer til kærlighed, er de fleste nok enige om, at god kemi er noget af det vigtigste. Men hvad mener vi egentlig med god kemi? Der er nok ikke mange, der forbinder kemien mellem mennesker med selvlysende væsker fra kemilokalets reagensglas eller kemiske betegnelser, der kan give selv den bedste ordgymnast vabler på tungen. Men måske er forbindelsen tættere, end man umiddelbart skulle tro.

På den utrolige rejse gennem kroppens hormoner, signal- og belønningsstoffer fortælles om skæve eksperimenter, nærgående undersøgelser og sjove anekdoter. Det hele præsenteres med et glimt i øjet og i selskab med nulevende eksperter og flere af fortidens farvestrålende personligheder som fx Cleopatra, Napoleon Bonaparte, Marlene Dietrich, Rasputin, Marquis de Sade, Marilyn Monroe og naturligvis Casanova …

Kærlighedens kemi er skrevet i en humoristisk tone og et letlæseligt sprog. Bogen kræver ikke det store kemikørekort, men der er rig mulighed for at blive klogere undervejs – både på kemi, biologi og psykologi.

Se pressemeddelelse om bogen.

Vælg den indkøbsliste, skal føjes til

Vælg type

Alle priser er inkl. moms