Vis indkøbskurv

Indkøbskurv

Mejeriproduktion
Tilbage
Mejeriproduktion

Bogen giver en bred basisviden om grundelementerne i moderne mejeriproduktion. Mælkens sammensætning og behandling, smør- og osteproduktion, konsummælksprodukter, iskrem og konserves samt rengøring og hygiejne er blandt bogens emner. En velvalgt afsnitsopdeling samt mange illustrationer gør bogen letlæselig og overskuelig.

Bogen Mejeriproduktion er skrevet til undervisning i faget af samme navn, direkte til brug i uddannelsen som mejerist og mejerioperatør, Den bruges i stor udstrækning på uddannelsens grundforløb samt delvis i hovedforløb 1 og hovedforløb 2. Vil man vide mere om mejeribrug på et grundlæggende niveau, kan bogen også have interesse.
I forhold til sidste udgave er der kun sket forholdsvis få ændringer i teksten, da der er tale om meget grundlæggende lærebogsstof, men ændringer i lovgivningen, f.eks. i forbindelse med hygiejne og mærkning af ost, er medtaget. Til gengæld er der sket en større revision på billeddelen, hvor mange af de gamle illustrationer er erstattet af nye i en mere overskuelig kvalitet, ligesom enkelte ukurante billeder/tegninger er udeladt.

Dalum, sommeren 2003

Paul Stein Jensen
Dalum Tekniske Skole

Mælkens sammensætning

Mælkens varmebehandling

Rengøring

Hygiejne

Smørproduktion

Osteproduktion

Produktion af konsummælksprodukter

Iskrem

Mælkekonserves

Stikord

Vælg den indkøbsliste, skal føjes til

Vælg type

Alle priser er inkl. moms