Vis indkøbskurv

Indkøbskurv

Mejeriproduktion
Tilbage
Mejeriproduktion

Mejeriproduktion

3. udgave, 1. oplag, 2003

Forfatter
Paul Stein Jensen

Bogen giver en bred basisviden om grundelementerne i moderne mejeriproduktion. Mælkens sammensætning og behandling, smør- og osteproduktion, konsummælksprodukter, iskrem og konserves samt rengøring og hygiejne er blandt bogens emner. En velvalgt afsnitsopdeling samt mange illustrationer gør bogen letlæselig og overskuelig.

Bogen Mejeriproduktion er skrevet til undervisning i faget af samme navn, direkte til brug i uddannelsen som mejerist og mejerioperatør, Den bruges i stor udstrækning på uddannelsens grundforløb samt delvis i hovedforløb 1 og hovedforløb 2. Vil man vide mere om mejeribrug på et grundlæggende niveau, kan bogen også have interesse.
I forhold til sidste udgave er der kun sket forholdsvis få ændringer i teksten, da der er tale om meget grundlæggende lærebogsstof, men ændringer i lovgivningen, f.eks. i forbindelse med hygiejne og mærkning af ost, er medtaget. Til gengæld er der sket en større revision på billeddelen, hvor mange af de gamle illustrationer er erstattet af nye i en mere overskuelig kvalitet, ligesom enkelte ukurante billeder/tegninger er udeladt.

Dalum, sommeren 2003

Paul Stein Jensen
Dalum Tekniske Skole

Mælkens sammensætning

Mælkens varmebehandling

Rengøring

Hygiejne

Smørproduktion

Osteproduktion

Produktion af konsummælksprodukter

Iskrem

Mælkekonserves

Stikord

Pris
256,25 DKK

Levering: 2-5 hverdage

Varenr.

31211-1

ISBN

978-87-7881-411-1

Antal sider

101

Indbinding

Hæftet

Forlag/udgiver

PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag

Vælg den indkøbsliste, skal føjes til

Vælg type

Pris
256,25 DKK

Levering: 2-5 hverdage

Varenr.

31211-1

ISBN

978-87-7881-411-1

Antal sider

101

Indbinding

Hæftet

Forlag/udgiver

PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag

Alle priser er inkl. moms