Vis indkøbskurv

Indkøbskurv

Produktionshygiejne
Tilbage
Produktionshygiejne

Produktionshygiejne giver en grundig indføring i centrale hygiejnebegreber i de offentlige køkkener. Fokus er på egenkontrol, herunder den praktiske udførelse, f.eks. ved tjekskemaer og hygiejneråd indflettet i opskrifterne. Derudover giver den en gennemgang af de enkelte mikroorganismer og skadedyr samt en forståelse for rengøring med omtanke.

Bogen indeholder følgende kapitler:

·         Hygiejne
·         Almen fødevarehygiejne
·         Forurening
·         Mikrobiologi
·         Bakterierne
·         Egenkontrol
·         Egenkontrol i praksis
·         Personlig hygiejne
·         Hygiejne i mindre køkkener
·         Fødevarekontrol
·         Skadedyr
·         Rengøring
·         Gør rent med omtanke – vælg efter hensigten
·         Rengøringsvejledning
·         Eksempel på et udviklingsarbejde
 
Bogen er fyldt med opgaver og illustrationer og er en uundværlig hjælp til den, der vil sikre den bedst mulige hygiejne i køkkenet.

Vælg den indkøbsliste, skal føjes til

Vælg type

Alle priser er inkl. moms